Do's Farm 81 melketabletter, rike på en rekke næringsstoffer

Et fornuftig kosthold er grunnlaget for helse. For øyeblikket er forebygging og behandling av epidemien inne i en kritisk periode. Et vitenskapelig og fornuftig kosthold kan effektivt forbedre ernæringshelsen, øke motstanden og gi viktig ernæringsmessig støtte for å bekjempe sykdommer. Melk og meieriprodukter er en av proteinkildene av høy kvalitet, og kan også gi en rekke essensielle næringsstoffer til menneskekroppen. Mer inntak av melk og meieriprodukter er svært gunstig for personer med utilstrekkelig protein, spesielt de som trenger å forbedre motstanden mot det nye koronaviruset. av. Vitenskapelige studier har vist at melk og meieriprodukter er en god kilde til en rekke næringsstoffer, inkludert høykvalitets protein, kalsium, magnesium, kalium, jod, sink og mer. Eksperter anbefaler at hver person inntar 300 g flytende melk eller andre meieriprodukter med et proteininnhold på 300 g flytende melk per dag.

Melk er en naturlig matvare med rike næringsstoffer, passende proporsjoner og lett fordøyelse og absorpsjon. Det er en viktig kilde til høykvalitets protein og kalsium. Laktosen i melk kan også fremme absorpsjonen av mineraler som kalsium, jern og sink. Melk er rik på kalsium, som er hovedkomponenten i bein og tenner og opprettholder bentettheten. Moderat inntak av melk og meieriprodukter kan beskytte kardiovaskulær og cerebrovaskulær helse.

Samtidig anbefaler eksperter også at folk bør spise mer meieriprodukter beriket med prebiotika. Fordi prebiotika er stoffer som selektivt kan fremme vekst og reproduksjon av gunstige bakterier i tarmen, kan prebiotika forbedre tarmens mikroøkologiske miljø og fremme fysisk helse ved å fremme reproduksjonen av gunstige bakterier og hemme veksten av skadelige bakterier. De vanlige prebiotika i meieriprodukter inkluderer hovedsakelig fruktooligosakkarider, isomaltose, galaktooligosakkarider, xylooligosakkarider, inulin, etc.

Relevante studier har vist at barn er inne i en periode med rask vekst og utvikling, og trenger mye høykvalitets protein, kalsium og andre næringsstoffer. Førskolebarn i alderen 2-5 år bør innta 350-500 g flytende melk eller tilsvarende mengde meieriprodukter per dag. Barn i skolealder bør innta flytende melk hver dag. Inntaket bør ikke være mindre enn 300g og øke passende, og du kan velge flytende melk, yoghurt, melkeskiver, ost eller melkepulver.

Basert på næringsverdien til melk og meieriprodukter har Do's Farm lansertmelketabletter med et melkepulverinnhold på opptil 81 % og tilsatt råmelk, prebiotika, DHA, melkemineralsalter og andre næringsstoffer til melketablettene, som kan brukes til gravide kvinner, ammende mødre, Barn gir rikere kosttilskudd. Vi håper at mors kjærlighet kan fortettes til hver "Do's Farm" melketablett. Do's Farm har skapt en ny høyde i kategorienmelketabletterog lanserte de første "ekstra tykke melketablettene", som vedtar høye standarder for å skape høy kvalitetmelketabletter . Våre melketabletter er laget med formeler av høy kvalitet som er overlegne internasjonale standarder: importert melkepulver fra New Zealand, råmelk/DHA/prebiotika, melkemineralsalter osv. Vi er forpliktet til å gi forbrukerne formler som er enklere, mer vitenskapelige , og tryggere. Våre melketabletter er importert fra New Zealand, melkepulverinnholdet er så høyt som 81%, og kalsiuminnholdet er så høyt som 800mg/100g, som er høyere enn 99% av lignende produkter på markedet.

Det er verdt å nevne at selskapet vårt har sterke tekniske fordeler, og har utviklet seg sammen med "South China University of Technology" og har autoritative tekniske påtegninger. Vårt produksjonsverksted bruker "6D"-prosessen for å produsere melketabletter for å sikre at melketablettene er myke, smelter i munnen og ikke fester seg til tennene. Når det gjelder emballasjedesign, er melketablettene våre forseglet med aluminiumsfilm og individuelt pakket, noe som er praktisk for forbrukerne å bære og lagre.

Når det gjelder tilsatte ingredienser avmelketabletter , velger vi å tilsette råmelk fordi råmelk inneholder verdifulle aktive immunoglobuliner og rike melkekalsium, protein, ulike sporelementer og andre næringsstoffer, kjent som "21st century" The King of Immunity. Råmelk er melken som produseres av kyr de første dagene etter normal fødsel. Som funksjonell mat er råmelk rik på immunfaktorer, vekstfaktorer og andre fysiologiske funksjonelle stoffer og en rekke næringsstoffer, og har de uforlignelige egenskapene til normal melk. For det første har råmelk et høyt mineralinnhold, som inneholder 23 typer mineraler, hvorav kalsiuminnholdet er høyere, og mineralinnholdet av fosfor, natrium, sink, jern og mangan er også betydelig høyere enn i vanlig melk. . For det andre er råmelk rik på aminosyrer og høy på protein. Proteininnholdet i råmelk fra storfe er mye høyere enn i vanlig melk, spesielt råmelk som ekstruderes for første gang, proteininnholdet kan nå 4 til 8 ganger så mye som vanlig melk. Den grunnleggende enheten av protein er en aminosyre. Type, rekkefølge og mengde av aminosyrer forårsaker forskjellen mellom proteiner og bestemmer også deres funksjon og næringsverdi. I tillegg inneholder råmelk fra storfe en rekke melkesyrer, vitamin A, D, C, E, niacin, pantotensyre, biotin, folsyre, kolin og ulike enzymer, samt immunoglobuliner og vekstfaktorer. Råmelk er rik på næringsstoffer, så den har gode helsefunksjoner.

Et annet tilsatt element er prebiotika, som er polysakkarider i naturlige matvarer som ikke er lett fordøyelige av menneskelige enzymer, men som kan brukes av probiotika i fordøyelsessystemet, spesielt tykktarmen, for bakterievekst og metabolisme for å generere kortkjedede fettsyrer . Fra et ernæringsmessig synspunkt kan stoffer som kan redusere skadelige bakterier i kroppen og bidra til å fremme spredningen av nyttige bakterier i tarmen kalles "prebiotika". Vanlige prebiotika inkluderer fruktooligosakkarider, galaktooligosakkarider og isomaltoseoligosakkarider. Vi legger prebiotika til melketabletter, formålet er å få melketabletter til å bidra til å fremme tarmhelsen, og dermed forbedre immuniteten og opprettholde sunne funksjoner i kroppen.

Når det gjelder DHA, ofte kjent som hjernegull, er det et svært viktig næringselement for menneskekroppen og spiller en viktig rolle i den sunne hjernen og den visuelle utviklingen til barn. Så vi tilsetter DHA slik at melketablettene våre kan hjelpe barnas hjerneutvikling. Det vitenskapelige navnet på DHA er dokosaheksaensyre, som inneholder 22 karbonatomer og 6 dobbeltbindinger i struktur, og er en langkjedet Omega 3 flerumettet fettsyre. Som en komponent av fosfolipider som danner cellemembranstrukturer, er Omega 3-fettsyrer, spesielt DHA, spesielt høye i netthinnen, hjernen og sædcellene, spesielt involvert i overføringen av lyssignaler i retinale celler, og spiller en viktig rolle i synet. funksjon. DHA er også avgjørende for vekst og funksjonell utvikling av spedbarnets hjerne og er også et viktig næringsstoff for å opprettholde voksen hjernefunksjon. Studier har funnet at DHA fortrinnsvis absorberes av hjernen fremfor andre fettsyrer. Derfor har studier funnet at et høyt inntak av DHA i barns kosthold er Det antas at det kan forbedre læringsevnen, og nå finnes det relevante studier som også peker på at mangel på DHA kan ha sammenheng med dårlig læringsevne hos barn. . Redusert DHA i hjernen er også assosiert med kognitiv nedgang under aldring og utvikling av Alzheimers sykdom. Studier har vist fordelene med DHA for å: gagne den sunne utviklingen til barn; forbedre kardiovaskulær sykdom; redusere betennelse; forebygge Alzheimers sykdom, demens og kognitiv svikt; og forbedre tørre øyne.

I tillegg til næringsverdien nevnt ovenfor, tok vi også hensyn til smaken på melkeskivene. 81 Milk Flakes er ikke bare tilgjengelig i originale melkesmaker, men også i vaniljeis og jordbærsmaker. Melkeskiver med vaniljeissmak, med en utmerket blanding av vanilje- og melkesmak, behagelig sødme og delikat og glatt smak. Når det gjelder mange barns favorittjordbærsmaker, kan den perfekt kombineres med den rike melkeaktige smaken, slik at barna kan ta initiativ til å spise i glad stemning samtidig som de tilfører næring.

Hvis du er interessert i de ovennevnte melkeproduktene rike på ulike næringsstoffer, ta gjerne kontakt med vår selger! Vi aksepterer OEM & ODM. Vi kan gi deg spesifiserte spesifikasjoner for melkeproduktemballasje, smaker og tilsatte elementer. Ser frem til forretningssamarbeid med deg!


Innleggstid: 20. juni 2022