O lo'o talosaga le DOSFARM mo Saina AEO Certificate

O le China AEO Certificate o se pepa o lo'o umia e kamupani i Saina o lo'o fa'atinoina galuega fa'aulufale mai ma fa'atau atu.

Tuuina atu e Saina Tiute, o le tusi faamaonia o loʻo faʻamaonia ai le faʻavasegaina o atinaʻe a le kamupani, lea e fuafua ai le maualuga o asiasiga ma isi mea.

O le talosagaina ma le fa'amaoniaina o le tusipasi a China AEO e mafai ona avea o se fua fa'atatau e malamalama ai pe ua lesitalaina i latou i le Tiute a Saina o se "Authorized Economic Operator" ma siaki latou ituaiga AEO.

O le faapuupuuga "AEO" e tu mo le "Authorized Economic Operator". I le gagana Saina e ta'ua lea o le "Accredited Operator".

O le AEO o se vaega taua o se auivi o tulaga faataatitia na fausia e le Faalapotopotoga o Tiute a le Lalolagi e fesoasoani i le lagolago ma le malupuipuia o fefaatauaiga i le lalolagi.

O Saina o se tasi o le tele o atunuu e sainia i le auivi, lea e faʻamoemoe e faʻavae faiga masani mo faʻalapotopotoga a le Tiute i le lalolagi atoa.

Mulimuli ane, o le sini ia iloa e atunuu eseese polokalame AEO a isi e ala i maliliega faʻafeiloaʻi, saunia le ala mo se faʻasalalauga faʻavaomalo saogalemu.

Ua iai nei feagaiga a le Ofisa o Tiute a Saina ma le 40+ atunuu, e aofia ai i totonu o le EU, Sigapoa, Iapani, Ausetalia, Suitiselani ma le tele o isi.

O lenei tusipasi e fa'atatau i kamupani a Saina ua lesitalaina o lo'o a'afia i le fa'aulufale mai ma le auina atu i fafo. E ui lava e le faamalosia, ae e aoga tele mo i latou o loʻo feagai ma fefaʻatauaiga faavaomalo.

Avea ma pisinisi fa'amaonia, ae maise ose atina'e fa'amaonia maualuga, e maua ai le tele o fa'amanuiaga i se kamupani Saina, e aofia ai le fa'amuamua o oloa asiasia, fa'aititia le fua faatatau o asiasiga, fa'avavevave le kilia o tiute, tofiaina o ofisa o feso'ota'iga tiute ma isi.

Mo se kamupani Saina, o le umiaina o lenei tusi faamaonia e mafai foi ona fesoasoani atili e faʻamautinoa ai a latou tagata faʻatau e uiga i lo latou gafatia e faʻaulufale mai / auina atu i fafo mai Saina.

I le taim lava lena,la matou kamupanio le a tausia le uluai faamoemoega, matua taulai atu i le lelei, e aumailole maloloina ma suamaliei tagata faatau. Matou te tulimatai atu e galulue faatasi ma oe.

xlnews1
xlnews2

Taimi meli: Nov-25-2021