Guangdong DOSFARM Foods Co.,Ltd. Sa auai i le 131st Canton Fair Online

IJ
I le aso 15 o Aperila,le 131st Canton Fair tatala aloaia. I le avea ai o se auala taua o fefa'ataua'iga i fafo a Saina ma o se vaega taua o le ta'amilosaga ta'ilua a le China Unicom i totonu ma fa'ava-o-malo, o le Canton Fair o se fa'avae taua e tautuaina ai le tatalaina o Saina i fafo atu o le lalolagi. Matou te auai malosi i le Canton Fair, faʻalautele maketi i totonu ma fafo e ala i webcasting fou formats, ma saili avanoa maketi.

O tatou neiGuangdong Xinle Food Co., Ltd. , faʻamaoni i le gaosia o lole maloloina ma suamalie, o la tatou lava faʻailoga o le "Dos Farm", o oloa autu o lole lole ma oloa susu. Matou te maua le tele o tausaga o le poto masani i fefaʻatauaiga i fafo ma pisinisi, ma o matou oloa e auina atu i fafo i Europa, Amerika ma Asia i Sautesasae, ma isi atunuu ma itulagi. O le a filifilia e le matou fale gaosi oloa faʻatau oloa mataʻutia e faʻamautinoa ai o oloa e maualuga le lelei. E iai sau sikaipi23,000 sikuea mita o GMP faiga faʻaaʻoaʻoga gaosiga ma sili atu i le 400 tagata faigaluega lelei aʻoaʻoina. Faatasi ai ma i latou, e sili atu nai lo le 150 faʻatau oloa e mafai ona fesoasoani i tagata faʻatau, faʻateleina faʻatau ma maua atili tupe mama. I le taimi lava e tasi, o loʻo i ai a matou 'auʻaunaga faʻapitoa faʻapitoa e faʻamautinoa o loʻo gaosia uma oloa e tusa ai ma tulaga mama ma sili ona saogalemu. E iai foʻi a matou 'au R & D faʻapitoa e mafai ona tuʻuina atu oloa faʻapitoa e tusa ai ma manaʻoga o tagata faʻatau, e pei o le tuʻuina atu o meaʻai faʻapitoa poʻo le faʻaopoopoina o meaʻai faʻapitoa i oloa. E le gata i lea, talu ai o la matou fale gaosi oloa e umia e la matou lava kamupani, e mafai ona matou ofoina atu ia matou tagata faʻatau le tau sili ona lelei. I le taimi nei, ua matou pasia le HACCP, ISO22000, CQI, HALAL, AEO, ma isi faʻamaoniga faʻapitoa.

Mai Aperila 15th ia Aperila 23rd, matou faʻasalalau pou i luga o le tele o faʻasalalauga lautele mo faʻasalalauga, faʻailoa i tagata faʻatau le faʻatulagaga patino o le faʻasalalauga ola. I le taimi lava e tasi, na matou faʻalauiloaina foʻi le faʻasalalauga faʻasalalau faʻasalalau, aemaise lava le faʻalauiloaina o kamupani, faʻalauiloaina o oloa, ma le faʻalauiloaina o aʻoaʻoga gaosiga. E taua le taʻua o tagata faʻatau e o mai i la matou potu faʻasalalauga ola e mafai ona fiafia i faʻasalalauga faʻapitoa. Afai e tuʻuina atu e tagata faʻatau se oka i le taimi o le Canton Fair, e mafai ona matou tuʻuina atu i tagata faʻatau se3% fa'aitiitiga . Matou te faʻafeiloaia foʻi le aofia i totonu o le potu malolo e faʻafeiloaʻi tagata fou e galulue faʻatasi ma i matou. I lalo o le tulaga o le ausia o nisi tulaga, e mafai ona tatou tuuina atu i le aofia a$5000 meaalofa fa'afetai, lea e mafai ona fa'aoga e fa'asili ai le aofa'i o le totogi o le au maimoa. E le gata i lea, matou te tuʻuina atu foʻi ni faʻaitiitiga faʻaitiitiga i le aofia: i lalo o le faʻavae o le aofaʻi o le aofaʻi o le $25000 i le $50000, e mafai ona e fiafia i se faʻaitiitiga coupon o$1000 ; i lalo o le nofoaga o le aofaʻi o le aofaʻi o le $50001 i le $120000, e mafai ona e fiafia i se faʻaitiitiga coupon o$2500 ; le aofa'iga o le fa'atonuga a$5000 o lo'o avanoa le coupon fa'aitiitiga mo fa'atauga i luga ole $12,000. O fa'asalalauga o lo'o ta'ua i luga o lo'o i ai ni tapula'a fa'apitoa e fetaui, ma matou fa'aagaga uma le aia tatau e fa'amatala ai.

I le taimi o le fa'asalalauga tu'usa'o, na matou fa'ailoa mai ai oloa fou lata mai:Lipstick Fa'atusa Mint Fa'asologa o Sugar Free,Ta'avale Sugar-Free Mint Series, maEffervescent Tablet Series . O le manatu o oloa mo le Lipstick Shape Mints o le taulai atu lea i le "She". Ua maua e le matou matagaluega su'esu'e maketi o tamaitai talavou i le vaitau fou ei ai manaoga tulaga ese i tulaga o le taumafaina. O le a latou gauai atili atu i le filifilia o oloa maloloina ma faʻalelei. O le mea lea, na matou fa'alauiloa ai se mint e leai ni suka e pei o le lipstick ma fa'aopoopo nisi o mea'ai e aoga mo le soifua maloloina o tama'ita'i i mea mata'utia o le oloa. O lenei fa'asologa o le mint e leai se suka e pei o le lipstick e tolu ona tofo: roselle cranberry flavor, lea e fa'aopoopo ai le collagen; tofo rimoni mumu-rose, lea e faaopoopo ai le sodium hyaluronate; fuga cherry tofo pa'epa'e peach, lea e faaopoopo Prebiotics. O le manatu o oloa o le taʻavale e leai se suka mint faasologa o loʻo taulaʻi i le "Taavale". E pei ona tatou iloa uma, e manaʻomia e avetaavale le tele o le faʻatonuga pe a ave se taavale. O le mea lea, e ala i le fa'amalieina o meafaitino o oloa mint, o lenei fa'asologa o oloa mint e leai se suka e iai se galuega fa'afouina sili atu. O lenei aoina e aofia ai meaʻai e lua, tasi o le Energetic Mint-Passion Fruit ma le isi o le Caman Mint-Blackcurrant. E eseese o latou tofo, ae o lo'o iai uma le vaitamini C e fa'afeiloa'i tino.

A'o le fa'asologa o oloa fa'apipi'i effervescent, e fa'avae i luga o le tulaga o fa'ama'i o le lalolagi o lo'o i ai nei, na matou iloa ai o le a sili atu le gauai atu o tagata i lo latou lava soifua maloloina, ma o lo'o fa'aalia e le maketi o oloa tau soifua maloloina i le lalolagi se fa'atupulaia. O suʻesuʻega ua faʻaalia ai o le toʻatele o tagata Amerika (85%) ua amata ona gauai atu i lo latou soifua maloloina faʻaletino ona o le faʻamaʻi, ma o loʻo faʻaaogaina meaʻai faaopoopo ma tagata e le o faʻaaogaina lipoti ua latou faʻaleleia ni masaniga maloloina i le taimi atoa o le faʻamaʻi. O le lipoti a le Matagaluega o Maketi na maua ai e sili atu i le lua i le lima (43%) tagata faaaoga mea'ai faaopoopo ua suia a latou masaniga faaopoopo talu mai le amataga o le faama'i. O i latou na suia a latou togafitiga ona o le COVID-19, 91% na lipotia mai le faʻateleina o meaʻai faaopoopo, lea e aofia ai le faʻaopoopoina o supplements fou i a latou masani masani (46%); e masani ona ave le faʻaopoopoga tutusa (25%); poʻo le faʻateleina o le fua (22%). O faʻamaumauga talafeagai o loʻo faʻaalia ai i le 2019, o le tele o le maketi o mea taumafa a Saina na oʻo atu i le US $ 59.82 piliona. I le vaitaimi o le COVID-19, ua televave le tuputupu aʻe o le maketi, e oʻo atu i le $ 76.14 piliona i le 2020, o se faʻaopoopoga 1.25-sili atu i le 2019. I le tulaga o le maketi, ua faʻatatauina o le tele o maketi taumafa a Saina e sili atu i le 400 piliona US tala i le 2030. O le mea lea, na matou mulimulitaʻia le tulaga lautele o le maketi ma faʻafeiloaʻi manaʻoga o tagata faʻatau, ma faʻalauiloa se faasologa o papa effervescent ma galuega faʻalesoifua maloloina.E le gata ina tu'ufa'atasia mana'oga fa'atinoina ae fo'ia fo'i le fa'afitauli o le tofo. Ua matou fa'alauiloaina papama'a VC fa'a'a'ai fuala'au 'aina ma papa VB fa'afefiloi, e aofia ai papama'a VC fa'amalama tipolo, vaila'au VC lanu moli, vaila'au VB fa'amalie-vine, ma papa VB fa'a'ala-kola. O oloa uma o loʻo taʻua i luga e tele le gafatia tau maketi. O tagata fa'atau mai le lalolagi atoa e fa'afeiloa'i e fa'afeso'ota'i matou mo nisi fa'amatalaga.

O lenei faʻasalalauga tuʻufaʻatasia o le Canton Fair ua tosina atu ai le toʻatele o tagata fou ma tagata tuai, ma sili atu i le 20 tagata faʻatau fiafia o loʻo faʻatalanoaina. Faʻafetai i le gauai atu o tagata fou ma tagata tuai mai le lalolagi atoa, ma le lagolago a le au faʻatulagaina o le Canton Fair, na faʻamaeʻaina lelei lenei faʻasalalauga faʻasalalauga.Matou te tulimatai atu e feiloaʻi ma tagata faʻaulufale mai i le lalolagi atoa e faʻasalalau e faʻatalanoa mataupu felagolagomai i le isi Canton Fair.


Taimi meli: Apr-24-2022