Manuia le Aso Fa'aSaina!

Oketopa 1, 2022, o le 73 tausaga talu ona faavaeina le Malo Tele o Saina. Talosia ia manuia le Malo o Saina!

Ua avea nei Saina ma maketi lona lua i le lalolagi ma le tele o tagata fa'atau oloa. Ou te talitonu o le toatele o le aufaipisinisi o loo fia fefaatauai ma Saina ua sili atu ona popole i le tulaga ua i ai nei fefaatauaiga a Saina, o lea se’i o tatou tilotilo faatasi.

E tusa ai ma lipoti talafeagai, e tusa ai ma faʻamaumauga na tuʻuina mai e le Pulega Lautele a le Ofisa o Tiute, i le valu masina muamua o lenei tausaga, o le aofaʻi o le tau o oloa faaulufale mai ma auina atu e Saina e 27.3 miliona yuan, o se siitaga i lea tausaga ma lea tausaga o 10.1%. Aemaise lava, o oloa auina ese atu a Saina i totonu o le valu masina muamua e 15.48 trillion yuan, o se siitaga e 14.2%; o oloa faaulufale mai e 11.82 trillion yuan, o se siitaga e 5.2%; o le fa'asili o fefa'ataua'iga e 3.66 trillion yuan, o se si'itaga e 58.2%.

O Li Kuiwen, o le faatonu o le Matagaluega o Fuainumera ma Iloiloga a le Pulega Aoao o Tiute, na ia faapea mai talu mai le amataga o lenei tausaga, o le feagai ai ma le faigata ma le ogaoga o le atinae o fefaatauaiga i fafo, o loʻu atunuu ua faamaopoopoina lelei le puipuia ma le puleaina o faamai ma le tamaoaiga ma agafesootai. , ma o loʻo faʻaauau pea ona tuʻuina atu se faasologa o faiga faʻavae e faʻamautu ai fefaʻatauaiga i fafo, lea na faʻamalosia ai le faʻatupulaia o fefaʻatauaiga i fafo.

Mai le va'aiga a pa'aga fefa'ataua'iga, o lo'o fa'aauau pea ona fa'atumauina e le ASEAN le tulaga o le paaga tau fefa'ataua'iga aupito tele a lo'u atunu'u. I le 8 masina muamua, o le aofa'iga o fefa'ataua'iga i le va o lo'u atunu'u ma ASEAN e 4.09 trillion yuan, o se si'itaga o le 14%, e tusa ma le 15% o le aofa'iga tau fefa'ataua'iga a lo'u atunu'u; o le tau aofaʻi o fefaʻatauaiga i le va o loʻu atunuu ma le EU e 3.75 trillion yuan, o se faʻaopoopoga o le 9.5%, faʻamauina mo le 13.7%; O le tau aofaʻi o fefaʻatauaiga a Sino-US e 3.35 trillion yuan, o se faʻaopoopoga o le 10.1%, faʻamauina mo le 12.3%; o le tau aofaʻi o fefaʻatauaiga a Sino-Korea e 1.6 miliona yuan, o se faʻaopoopoga o le 7.8%, faʻamauina mo le 5.9%.

E taua le taʻua o le vaitaimi lava lea e tasi, o le aofaʻi o oloa faaulufale mai a Saina ma auina atu i atunuu i luga o le "Belt and Road" na siitia i le 20.2% i lea tausaga ma lea tausaga, ma o ana oloa faaulufale mai ma auina atu i isi sui e 14 o le Regional Comprehensive Economic Partnership. (RCEP) si'itia ile 7.5% i lea tausaga ma lea tausaga.

E tusa ai ma tala fou e uiga i fefaʻatauaiga i fafo a Saina, o le a faia e le Fono a Saina mo le Faʻalauiloaina o Fefaʻatauaʻiga Faʻavaomalo se fonotaga faʻasalalau masani mo Setema i le taeao o Setema 29, 2022. Sun Xiao, failauga o le Fono a Saina mo le Faʻalauiloaina o Fefaʻatauaʻiga Faʻavaomalo ma O le Failautusi Aoao o le China Chamber of International Commerce, na auai i le mea na tupu, faʻaalia le tulaga talafeagai, ma tali fesili mai le aufaasālalau.

I le taliina o le fesili a le tusitala, na taʻua ai e Sun Xiao i le taimi nei, o loʻo feagai kamupani fefaʻatauaʻiga mai fafo i le tele o faʻafitauli e pei o le faʻaitiitia o manaoga mai fafo, le lava o poloaiga i lima, maualuga tau faʻapitoa, faʻamaʻi faifaipea, ma le faʻateleina o feeseeseaiga tau tamaoaiga ma fefaʻatauaiga. E tusa ai ma le suʻesuʻega, o le 60.02% o kamupani na fai mai o le faʻaitiitia o poloaiga o le faigata tele lea, 51.83% o kamupani na lagona ua faʻaseseina poloaiga, 56.22% o kamupani na talitonu ua siitia le tau o meamata, ma 47.68% o kamupani na lipotia mai o le fa'ama'i afaina gaosiga.

Talu mai le amataga o lenei tausaga, i lalo o le talaaga o faʻamaʻi faʻafuaseʻi i le lalolagi, o le faʻalavelaveina o le faʻalavelave i Iukureini, ma le faʻavaivaia o fefaʻatauaʻiga faavaomalo ma tupe teufaafaigaluega, fefaʻatauaʻiga a loʻu atunuu i fafo, ma tupe teufaafaigaluega mai fafo na faʻafeiloaʻi mamafa mamafa ma manumalo ai i le tele o faigata. E mautu le fa'asoa ma ua fa'aleleia atili le lelei. I le aso 13 o Setema, e faʻavae i luga o se faasologa o faiga faʻavae na tuʻuina atu i le amataga, o le fono a le Fono a le Setete na faʻatulagaina faiga e faʻamautu ai fefaʻatauaiga mai fafo ma tupe faʻafaigaluega atili e fesoasoani ai i le tamaoaiga e faʻamalosia ma toe faʻaleleia lona faʻavae.

O le Fono a Saina mo le Faalauiloaina o Fefaatauaiga Faava o Malo o le a faatino ma le lotofuatiaifo le agaga o le fono tele a le Fono a le Setete, taulai atu i le galuega o le tautuaina o pisinisi mai fafo, ma taulai atu i vaega nei e tolu. Muamua o le faʻamalosia o suʻesuʻega tulaga ma faʻamasinoga. O le a matou vaʻavaʻai totoʻa tulaga fou i le tulaga o le tamaoaiga o le lalolagi, faigata fou mo fefaʻatauaʻiga i fafo ma atinaʻe faʻapisinisi mai fafo, ma le faʻatinoina o faiga faʻavae fesoasoani e fesoasoani ai i atinaʻe, lipoti vave i latou i matagaluega talafeagai, ma sili atu ona lelei le faia o filifiliga. O le lona lua o le fausia lea o isi fa'avae. Faʻatulagaina pisinisi e auai i fonotaga a le B20 ma le APEC Business Advisory Council, faʻaauau pea ona faia se faasologa o faʻaaliga numera, faʻapipiʻi atinaʻe e auai vave i faʻaaliga tetele mai fafo, ma faʻapipiʻi pisinisi a le aufaipisinisi a le Chamber of International Commerce i Saina e faia asiasiga i le lotoifale ma fai. mea uma e mafai e fesoasoani i pisinisi e faoa faʻatonuga, faʻalauteleina maketi, ma saili avanoa pisinisi. O lona tolu o le tu'uina atu lea o auaunaga lelei. Taʻitaʻia pisinisi e faʻaaoga atoatoa faiga faʻavae o maliega tau fefaʻatauaʻiga saoloto e pei o le RCEP, faʻaleleia le faʻafaigofieina o le tuʻuina atu o tusi faamaonia o le amataga, faia se galuega lelei i le tamaoaiga faavaomalo ma fefaʻatauaʻiga fefaʻatauaʻiga, fefaʻatauaʻiga faapisinisi ma auaunaga tau meatotino, ma fesoasoani. atina'e e fa'amalosia le usita'ia ma fa'atautaia fete'ena'iga tau fefa'ataua'iga.

Saina Fono mo le Faalauiloaina o Fefaatauaiga Faava o Malo, e pei o le pulega o le matagaluega mo le alu i fafo e auai i le tamaoaiga ma fefaatauaiga faaaliga, e ala i faaiuga ma faatulagaga a le Party Central Komiti ma le Fono a le Setete, tausisia manaoga faanatinati o pisinisi o atu i fafo e auai. i fa'aaliga, fa'atumauina le fa'amaopoopoina o fa'ama'i puipuia ma le fa'atonutonuina ma le fa'atagaina o le pulega o fa'aaliga tau tamaoaiga ma fefa'ataua'iga i fafo, ma fa'alauiloa taimi le toe amataina o fa'aaliga tau tamaoaiga ma fefa'ataua'iga i fafo. Faiga e fai ai ni faiga fou e pei o le "auai i faʻaaliga i luga ole laiga mai fafo", "faʻaalia e fai ma sui o" ma "faʻaaliga mamao ese" e pei o le auai tuusao mai fafo i faʻaaliga, tuʻuina atu pepa faʻatagaina o poloketi, ma o le a faʻalauiloaina le faʻatagaina pailate o faʻalapotopotoga faʻaaliga e alu i vaega autu e le o toe mamao. Poloketi fa'alapotopotoga fa'ale-atunu'u ma fa'aaliga autu e feso'ota'i ma galuega.

China Exhibition Group, o se lala o le Fono a Saina mo le Faalauiloaina o Fefaatauaiga Faavaomalo, ua faatulagaina le toeitiiti 150 kamupani Saina e auai i faaaliga e 23 e pei o le Brazil Solar Energy Exhibition, Munich Laser Exhibition i Siamani, ma le European Smart Energy Expo i le tulaga. o le “faaalia e fai ma sui o” talu mai le tausaga talu ai. Talia lelei ma lauiloa lautele, sili atu i le 60% o tagata faʻaalia na tusi le isi faʻaaliga, ma o le toʻatele oi latou na talosaga e faʻateleina le faʻaaliga.

I le avea ai o se kamupani Saina, matou te malamalama i faiga faʻavae lata mai ma auai malosi i faʻaaliga mai fafo. O le a matou auai i le faʻaaliga SIAL Paris 2022 i Farani mai Oketopa 15th i le 19th. O le tuatusi fa'aaliga o le 82 Avenue des Nations, 93420 VILLEPINTE, Farani, ma o le numera o le faletusi o le 8D088.

Afai e te maua le avanoa e te auai ai i lenei faʻaaliga Farani, e matua faʻafeiloaʻi lava oe e asiasi i le matou potu mo fefaʻatauaʻiga pisinisi!


Taimi meli: Sep-30-2022