International Kissing Day: Na E Kisi I Le Aso?

O le Aso Kisi a le Lalolagi, e taʻua foi o le International Kissing Day, e pa'ū ia Iulai 6 i tausaga uma. O le tausamiga na muamua amataina e Peretania ma sa aloaia e Malo Aufaatasi i le 1991. I lenei aso i tausaga uma, e faia ai tauvaga kisi eseese i le tele o aai i le lalolagi, lea ua avea ma laufanua mafanafana.

O le sogi o se auala tuai ma lauiloa e faʻaalia ai le alofa ma le fiafia fiafia. O mafaufauga faʻaonaponei o loʻo taʻu atu i tagata e 93% o fafine e faʻamoemoe e sogi atu i latou e pele ia i latou, ma e fiafia foi alii e sogi i le fafine latou te alofa i ai. I lenei aso i tausaga uma, e faia ai tauvaga sogi eseese i le tele o aai, ma o le aai Rusia o Moscow e sili ona lauiloa, ma o alii ma tamaitai o loo auai i le tauvaga e maua le avanoa e manumalo ai i faailoga ma meaalofa eseese.

O le tala faasolopito o le sogi na amata pe tusa o le 3000 TLM ina ua sogi atu tagata anamua i atua pe a latou tapuai ia i latou. I Roma anamua, e lē gata o uō ma tagata o le aiga, ae faapea foʻi ma tagata faatauʻoa ma tagata feoaʻi na sogi atu e faailoa atu lo latou faafeiloaʻia. I le Vaitau Tutotonu, o lenei ituaiga o sauniga sauniga e le gata na faʻalavelaveina e le va o tagata, ae faʻapea foʻi ma vasega lautele. O le maualalo o le tulaga lautele, o le mamao foi lea o le sogi mai foliga. Kisi i laugutu o i latou e tutusa tulaga, sogi i lima o i latou e maualuga atu, sogi i tulivae o i latou e maualuluga tulaga, ma sogi i vae o i latou e faatauvaa i o latou luma (muamua o mea uma. , le aufailotu), E oo lava i le eleele i ona vae. I Italia, e tatau i se tamaloa ona faaipoipo i se teine ​​e sogi i nofoaga faitele.

E tusa ai ma le puna o le sogi, o le "feeding theory" e matua lauiloa. I uluaʻi sosaiete o tagata, e lamu e tinā meaʻai i o latou gutu ma avatu ai le gutu i le gutu i a latou pepe. Afai e moni lenei mea, o lona uiga o le sogi a tagata o se faʻataʻitaʻiga o le aʻoaʻoina ma le aʻoaʻoina e le tagata lava ia. O isi e talitonu o le sogi e iai sona sootaga ma le masani anamua o le olo o isu o le tasi i le isi. O tagata Monokolia, Esekimo, ma isi tagata e iai le tu masani o le milimili o isu, lea e ōgatusa ma le manogi o isi manu. E leitioa foi i aso nei, e masani lava ona i ai tagata fiailoa e fesili, “E pa’i lou isu pe a e sogi?” po o le “Ae faapefea pe a e tago i lou isu pe a e sogi?” Ua faamatala e isi le pogai o le sogi o le fuā. Fai mai o tagata vaapiapi o aso anamua na o atu e tuli manu, ma popole i taimi uma ina neʻi inu a latou avā ma fiafia ma isi. O lea, ina ua taunuu i le fale, sa ia tuu muamua lona laulaufaiva i le gutu o lona toalua e siaki po o le manogi o le ava malosi ma isi meaai masalomia.

E i ai le isi muagagana i Italia, fai mai o Italia na muamua faia le uaina. Ona o le utiuti, e na o alii e ana le fale e mafai ona inu, ma sa matua faasaina tamaitai ona inu ava malosi. O le mea muamua la e fai e le tane pe a alu i fafo, o le sogisogi lea i laugutu o lana avā: Pe na inu faalilolilo ea? I le aluga o taimi, na amata ona avea ma sogi.

O faamaumauga muamua o sogi na aliali mai i le 1500 TLM. O le Vedas, na tusia i le gagana Sanskrit i Initia, o loʻo faʻamatalaina ai se masani ma le amio pe a feiloaʻi tagata: olo ma oomi o latou isu. E o'o mai i le taimi nei, o lo'o fa'atumauina lava e tagata Maori o Niu Sila lea tu masani o le "kisi" o le isu-i-isu. I le senituri lona 6 TA, na faia ai e le Tusi o Faataoto a Initia se faamatalaga atoatoa o le sogi. Fa'avasegaina le sogi i le va o ē alolofa ma fa'amatala le ala e tatau ona tali atu ai le kisse pe a sogi. E sogi atu tagata papalagi i atua pe a latou tapuaʻi i ai. E oo ane i le taimi o Roma anamua, ua sogi atu tagata e lē gata i uō ma tagata o le aiga, ae faapea foʻi ma tagata faatauʻoa ma tagata feoaʻi, e fai ma faailoga faafeiloai.

I aso nei, ua avea le sogi ma auala masani e faailoa atu ai le alofa i Sisifo. I le va o ni tagata se toʻalua e iloa lelei e le tasi le isi, o le kisi o se auala e feiloaʻi ai e faʻafeiloaʻi pe faatofa, lea e tutusa ma le lululima i uiga masani.

O le a la se mea e tatau ona e faia e sauniuni ai a o leʻi sogi? O le tali, mānava fou ina ia aua ne'i fa'afefe le sogi. E manogi le sogi, ma e suamalie le alofa. A'ai seDo's Farm Kiss Me ole mili ole sukao le a fa'aumatia ai le manava leaga, fa'afiafia atili le sogi, ma fa'apu'upu'u le va o tagata e latalata ia te oe.

E le gata i le mafai ona fa'amalieina kisi, e mafai ona aveese ai le manava leaga ma tumau ai le manava manogi mo le tele o itula, maua ai le gutu o se lagona faʻafouina, aveese le gaʻo, ma faʻaalia ai le fiafia o tagata. Kiss Me Sugar-Free Mints e faʻaaogaina se fua e leai se suka, o lea e le tatau ai i tagata faʻatau ona popole i le faʻaputuina o gaʻo, e mafai ona latou malolo ma fiafia i le tofo fou o mints e leai se suka.Kisi mai ia te a'u mineti e leai se suka e faia i le sorbitol ma e 0 le suka. O le sorbitol e le manaʻomia ona faʻafefe e tamaʻi pancreatic ae e faʻafefe i totonu o le manava ma le manava, e le faʻateleina le maualuga o le suka toto, ma e le faʻateleina ai le uta o sela motu. E o'o lava i tagata mama'i e mafai ona 'aina. I le faʻaopoopoga i le faʻaaogaina o le fua masani o le "0" suka, lea e faʻaleleia ai le poto masani o le sui o le suka, ina ia mafai ai e le gutu le mautonu ona fiafia i le tofo lelei e aunoa ma le popole e uiga i aʻafiaga leaga i le tino, matou te faʻaopopoina foi elemene maloloina e pei o le vaitamini C , lea e sili atu ona aoga i le soifua maloloina o le tagata faʻatau. E le gata i lea, o Kiss Me sugar-free mints ua faia ni asiasiga se tele, ua faʻamaonia e le faʻamaonia o le saogalemu o meaʻai, ma ua maua foi le faʻamaonia o le saogalemu o le atunuʻu. Kiss Me mints e leai se suka, fa'aaoga mea fa'anatura, galulue fa'atasi ma Roquette, o se fa'atau oloa fa'atau mea'ai ta'uta'ua fa'avaomalo, fa'atasi ai ma le tulaga lelei o oloa. O se oloa lea e maualuga atu ai le gaioiga fa'alagona nai lo le gaioiga o oloa.

O le faʻatulagaina o Kiss Me sugar-free mint products e puʻeina uiga o le tupulaga laʻititi, o lona uiga, o le Z generation, faʻatasi ai ma uiga faigofie, fegalegaleai, ma agafesootai. O le tupulaga laiti o loʻo i ai manaʻoga faʻaagafesootai malosi, ma o oloa e sili atu le faʻalagona ma uiga faʻaagafesootai o le a sili atu ona ogatasi ma le faʻatauga o oloa manaʻomia o le Generation Z. O le Generation Z e tele lava na o tamaiti ma ua oʻo i le tele o le tuulafoaiina talu mai le laʻitiiti, o lea ua latou maua ai se naunau malosi e fegalegaleai. O le tele o le atinaʻeina o le Initaneti ua le gata ina mafai ai e Generation Z ona faia ni uo se tele i le vateatea ae na aumaia ai foi ia i latou le faamalologa faaleagaga ma le mafanafana i auala eseese. O suʻesuʻega ua faʻaalia ai o fagafao e aumaia se lagona le mafai ona suia o le mafutaga i le Tupulaga Z. O le toʻatele o tupulaga talavou o loʻo sailia ni fagafao aulelei e faʻatasi ma i latou i o latou olaga nofo toʻatasi, o lea ua tulaʻi mai ai foʻi meaʻai eseese e fesoʻotaʻi ma fagafao mananaia.

O le manatu o tagata talavou e fiafia i fagafao manaia, matou te lolomi la matou IP muamua i luga o le afifiina o oloa, Dudu cat, o le pusi lalelei o loʻo tuʻuina atu o se uo teine, ma o le coquetry ma le suamalie i le va o ulugalii e faʻaalia e ala i le anthropomorphism. O fuaiupu olaola ma taʻaloga e ogatusa ma manaʻoga faʻaagafesootai o Tupulaga Z. I le tulaga o le afifiina, ua matou faʻalauiloaina mea eseese e lua o le afifiina. O le tasi o se tama'i fa'ailoga fagu lanu tafatolu na fa'atosinaina e le Do's Farm, a'o le isi o se atigipusa u'amea fa'afa'afa'afa'a e sili ona lanu. O se atigipusa laʻititi, e mafai ona ave i totonu o se tamaʻi ato poʻo totonu o le taga o lavalava. O le mamanu tatala e mafai ona tatala ma tapuni soo, o lea e le fefe ai i masaa. E matua mama ma tumama, ma e tetee i le pa'ū ma le susu.

O leKiss Me tama'i fagu lanu fa'asologa o oloa e maua i tofo e tolu, meleni, peach, ma moli Carman. O faʻamatalaga o oloa o lenei faʻasologa o oloa e 21.8 kalama * 6 fagu * 12 pusa. O le fa'asologa o oloa pusa pusa Kiss Me e tolu fo'i tofo, o le tofo moli fuga fuala'au, tofo peach oolong, ma le tofo rosa. O faʻamatalaga o oloa e 22.5 kalama * 12 fagu * 4 pusa.

I tulaga o oloa, ua matou faʻamalosi i le faʻafouina, mauaina o le malamalama i le maketi o tagata faʻatau, ma faʻaauau pea ona toe faʻaleleia ma faʻafouina a matou oloa, ina ia toe faʻafouina a matou faʻailoga ma faʻafetaui i manaʻoga o le maketi i le lumanaʻi. Afai e te manaʻo foʻi e puʻeina le manaʻoga maketi o tupulaga laiti ma ausia le manuia o pisinisi, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi matou!


Taimi meli: Iul-06-2022