Su'esu'ega Manuia Maketi Korea

O Korea i Saute ose atunuʻu e televave le atinaʻeina i totonu o le tamaoaiga o loʻo tulaʻi mai. Na auai i le Faalapotopotoga mo le Galulue Faʻatasi ma le Atinaʻe (OECD) i le 1996. E tusa ai ma faʻamaumauga talafeagai, o le GDP ma le GNI a Korea i Saute e sili atu i le 30,000 US tala, ma o le faʻaaogaina o mamanu e eseese ma masani. O se tasi lea o maketi su'ega a le lalolagi. Feso'ota'iga, teuga, ta'aloga ma ata tifaga o lo'o ta'imua i le fa'aaogaina o le lalolagi. O lo'o tumau pea le tulaga maualuga o aitalafu a le atunu'u o Korea i Saute i le tala fa'asolopito, ma ua sainia ai feagaiga tau fefa'ataua'iga saoloto ma atunu'u tetele e pei o Saina ma le Iunaite Setete. Ole aofa'i ole GDP o atunu'u ma itulagi ua sainia maliega tau fefa'ataua'iga e tusa ma le 76% ole GDP ole lalolagi. I le 2020, o le aofaʻi o faʻatauga faʻatau i totonu o Korea i Saute e 475.2 trillion won (e tusa ma le 402.68 piliona US tālā), o se faʻaopoopoga i lea tausaga ma lea tausaga e 0.4%. O paaga tau fefaʻatauaʻiga autu a Korea i Saute o Saina, le Iunaite Setete, ASEAN, ma le Iuni a Europa.

Ua matou tuuto atu e faʻatau atu a matou oloa i le lalolagi, e aofia ai Korea ioe. Faatasi ai ma oloa sili ona lelei ma tomai faʻapolofesa muaʻi faʻatau atu ma le maeʻa faʻatau atu gafatia auaunaga, ua matou atinaʻeina lelei le maketi a Korea ma faʻatau atu.mints e leai se sukai le maketi Korea.

A maeʻa ona fesoʻotaʻi ma tagata Korea e fiafia i a matou oloa, matou te auina atu i tagata faʻatau ni faʻataʻitaʻiga o mints e leai se suka e aunoa ma se totogi. I le taimi lava e tasi, matou te tuʻuina atu foʻi i tagata faʻatau polokalame faʻatauga faʻapitoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, e uiga i auala tuusao o le faʻatau oloa, le tau o se oloa e tasi, ma le faʻamoemoeina o faʻamanuiaga faʻapisinisi i paʻaga, ma isi. Ina ua maeʻa fesoʻotaʻiga ma fefaʻatauaʻiga, na iu lava ina filifilia e tagata faʻatau Korea a matou mints e leai se suka, lea e aofia ai le 4 tofo, o le tipolo. , peach, vine ma strawberries. O tofo uma e fa e gaosia i totonu ole fagu 22g.

E tusa ai ma faʻatauga tuusao i le maketi i Korea, o matou mints e leai se suka e masani ona faʻatau i faleoloa GS25. GS25 (igoa atoa: GS Retail Co., Ltd.), sa taʻua muamua o LG 25, o se filifili o faleoloa faigofie o loʻo i Korea i Saute, o loʻo galue talu mai Fepuari 1990. I le 2005, sa i ai le 2,000 lala i Korea atoa, ma le 2018, e 8,000 lala i le lalolagi, ma ua avea nei ma se tasi o kamupani i lalo o le GS Group. O le taimi nei o se tasi o faleoloa e lima pito i luga e lima i Korea, GS25 tulaga muamua i le Korean Customer Satisfaction Index i le 2000 ma manumalo ai i le Best Franchise Brand Award ma Brand Power Award mo le tolu tausaga sosoo. GS25, e avea ma taʻutaʻua faleoloa faleoloa i Korea, e aumaia faleoloa sili ona aoga i faleoloa taʻitasi e ala i le taulaʻi atu i le faʻateleina o le faʻavasegaina. GS25 ua lauiloa e ala o faasalalauga lauiloa o le kamupani Korea e sili ona faaaloalogia, ma ua faʻamauina o le Numera 1 tagata faʻatau i le pisinisi Korea mo le tele o taimi.

I totonu o se faleoloa fa'apea, o lo'o tu'u ai mints e leai se suka a le Do's Farm i le fata tupe ma mea'ai. E tusa ai ma faʻamatalaga talafeagai, o le tuʻuina o a matou mints e leai se suka e mafai ona faʻateleina le faʻatau atu i le tulaga e siaki ai e le itiiti ifo i le 10%.

Ina ia sili atu le fesoasoani i tagata Korea i faʻatauga, matou te tuʻuina atu le SOP (Sales and Operation Program) i tagata faʻatau. Fai le fa'asalalauga “Fa'atau 2+1″ pe a fa'atauina mints e leai se suka. I le taimi lava e tasi, matou te galulue faʻatasi foi ma nisi KOL i luga o le IG e fatuina ni faʻailoga ma faʻalauiloa a matou mints e leai se suka i tagata faʻatau Korea. E le gata i lea, matou te gaosia foi pusa meaalofa faʻapipiʻi oloa faʻapipiʻiina mo tagata faʻatau e faʻatino galuega faʻatauga tutusa. E pei o le maketiina o le fiaaai, le faalauiloaina o se numera faatapulaa o pusa meaalofa Aso Valentine ma pusa meaalofa “Faafetai Packs”.

I se faapuupuuga, e mafai e tagata faatau Korea o loʻo galulue faʻatasi ma i matou ona fiafia i la matou faʻatau atoa ma le maeʻa faʻatau. O le a matou tuʻuina atu fua faʻataʻitaʻiga ma mea faʻaalia, faʻapea foʻi ma gaioiga lagolago. O le a iai a matou tagata faigaluega faʻapitoa e faʻatautaia le maketiina e fesoasoani i tagata faʻatau e sili atu le faʻatau atu o mints e leai se suka na faʻatau mai la matou kamupani.

O la matou galulue faʻatasi ma tagata faʻatau Korea na amata i le faaiuga o le 2018. I le 2019, sa i ai se tulaga lelei faʻatau, ma o le aofaʻi o le poloaiga na sili atu i le tasi miliona US tala. I tausaga talu ai nei, o loʻo faʻatau mai e tagata faʻatau mai Korea mai mints e leai se suka mai ia i matou i tausaga taʻitasi, ma o le aofaʻi o faʻatonuga e tusa ma le 1.2 miliona US tala.

I le 2022, o le a faʻaauau pea la matou galulue faʻatasi ma tagata faʻatau Korea, maDo's Farm mints e leai se sukao le a faʻaauau pea ona faʻaalia i faleoloa faʻatau a Korea, e aumaia ai le tele o faʻamanuiaga pisinisi i tagata Korea.

I le faaopoopo atu i le 22g sugar-free mints o loʻo taʻua i luga, matou te fautuaina foi a matou mints fou e leai se suka i tagata Korea, e pei omints e leai se suka e tumu i laugutu . E fiafia tagata fa'atau ma e mafai ona a'oa'o atili e uiga i fa'amatalaga o oloa. Matou te talitonu e mafai ona faʻaauau pea ona faʻatau atu a matou oloa i le maketi a Korea faʻatasi ai ma oloa maualuga ma gafatia auaunaga faʻapolofesa.

A maeʻa ona e filifili e faʻatau oloa mai ia i matou, matou te tuʻuina atu ia te oe auaunaga faʻapolofesa i itu uma mai le tau faʻatau oloa i le faʻatauga fuafuaga, ma isi, ma faia le mea sili e fesoasoani ia te oe e faʻaleleia ai au faʻatauga faʻatau. Afai e te manaʻo foʻi e manuia i pisinisi ma fiafia i la matou faʻatau atoa ma le maeʻa faʻatau, faʻamolemole lagona le saoloto e faʻafesoʻotaʻi i matou!


Taimi meli: Iul-18-2022