Ole Mint Confectionery Oral Care Claims Rising, fai mai Dosfarm

E tusa ma le kuata o oloa na fa'alauiloa talu ai nei i luga o le laulau, ma le vaega fa'afefeteina ua faia ni tagi mo le manava manava po'o le tausiga o gutu. O lo'o su'esu'e e Mintel le fa'afofoga fou o le tofo ma tagi fa'alesoifua maloloina i le vaega pito sili ona taatele: Mints.

"O loʻo i ai le avanoa e tuputupu aʻe ai mo le tausiga o le gutu ma aemaise lava o le mea autu o le mineralization o nifo - o se tulaga faʻatupulaia lea i Europa i le taimi nei.

Tausiga o le gutu: fa'amalaina o nifo ma le sasa o laulaufaiva

23.8% o papa uma na faʻalauiloaina i le maketi i le va o le 2017 ma le 2020 sa i ai se tagi mo le manava manava, e tusa ai ma faʻamaumauga a Dosfarm.

“Ae ui i lea, o loʻo matou vaʻaia le faʻatupulaia o le tausiga o gutu. E masani ona vaaia i Europa, ”o le tala lea a Trocellen. 5% o papa'a uma na fa'alauiloa i le va o le 2010 ma le 2013 na faia lea fa'amatalaga.

Fai mai le au su'esu'e, o tagi mo le tausiga o gutu na mafua mai i le fa'aogaina o le polyol nai lo le suka, e mafai ai ona fai se tagi mo le fa'atumauina o le minerale o nifo, e matua taofia ai le pala o nifo.

O le kamupani Peretania o Peppersmith mo se faʻataʻitaʻiga e faʻaaogaina le xylitol i ana mints ma ua faʻamaonia e le British Dental Health Foundation e fai mai o le oloa e fesoasoani e faʻaitiitia le lamatiaga o le mala ma le pala o nifo.

Na faaopoopo mai e Trocellen e faapea o le “oso o le laulaufaiva”, lea e aveese ai siama i luga o le laulaufaiva e ala i oloa lanu talatala mo le manava fou, ua taatele nei i Asia i kamupani e pei o le kamupani Iapani Ezaki Glico.

O isi aoga aoga: vitamini, minerale & malosi

"O loʻo faʻateleina kamupani o loʻo faʻatamaoaigaina a latou oloa i le tele o vitamini ma minerale. O se tulaga lea e masani ona tatou vaʻaia i Asia, ae o loʻo vaʻaia foi i Europa, "o le tala lea a le au suʻesuʻe.

“O le vaitamini numera tasi o le Vitamin C.”

O le Dosfarm e o'o atu i le 26 ituaiga o mea'ai faaopoopo. Ioe, vitamini C e matua manaʻomia. Effervescent tablets o a tatou oloa masani.

2

Ioe, e iai fo'i a tatou fa'afouga tutusa ma eseese, e pei ovaitamini C ole suka ole mints,

Mint Julep Candy

 

vaitamini C e leai se suka pulu pulu (ma le tofo o pulu)

moli (5)

O oloa malosi e foliga mai o loʻo faʻagasolo atu i le vaega o le laulau e ala i ituaiga e pei o le Pow Peppermint i Initia, lea e iai le taurine, caffeine, ma vitamini B.

I le taimi nei, o nisi o oloa i Saina o loʻo faʻaaogaina le a-carotene e fai ai

tagi i luga o le soifua maloloina eve, ae e le o vaʻaia e Dosfarm lenei mea ua avea ma masani ona o tulafono faʻatonutonu i Europa.

O le mea lea, o loʻo faʻamalosia e Dosfarm le galulue faʻatasi ma kamupani taʻutaʻua faavaomalo ina ia faia a tatou oloa mai mea mataʻutia pito i luga o le lalolagi, e pei o Farani ROQUETTE, Niu Sila Fonterra, US SENSIENT, Iapani FUSO, ma isi.

Tofo ma le fua

Mint ma ona mea e maua mai ai, peppermint, spearmint, ma menthol o filifiliga autu ia o le tofo i le vaega o le papalama e tusa ma le 90% o faʻalauiloa uma i le lalolagi.

Fai mai Troalen, o loʻo i ai nisi o mea manogi e pei o le moli, tipolo, ma le lime o loʻo faʻaaogaina, ae o le mint sa matua iloga i le vaega ona o tagata na faʻamoemoeina se manava manava.

O oloa ta'itasi a le Dosfarm e 'ese'ese mea'ai e fa'afetaui ai mana'oga o tagata 'ese'ese. Ioe, matou te tuʻuina atu foʻi le tele o auaunaga ODM & OEM. Afai lava e te manatu o loʻo i ai oloa i le maketi, e mafai ona e mauaina i matou mo le galulue faʻatasi. E iai la matou 'au R&D fa'apolofesa ma le a'oga gaosiga. Fa'amautinoa le fa'amalieina o tagata fa'atau.

fa'asoa

"O nai kamupani, aemaise lava i Asia, o loʻo faʻalauiloaina oloa ma meaʻai susu, lea e foliga mai o se faʻailoga lauiloa i le taimi nei." E aofia ai mea e pei o le susu ma le yogurt, e mafai foi ona fesoʻotaʻi ma faʻamanuiaga faʻalesoifua maloloina.

O le Dosfarm e fa'amalieina mana'oga o tagata fa'atau i totonu o le maketi ma fa'alauiloa ai se oloa susu fou e o'o atu i le 81% le susu pauta, ma e na'o le pau lea o le oloa e sili ona maualuga le susu pauta i le maketi.

I totonu o le US, o faʻailoga e pei o Tic Tac ma Altoids o loʻo faʻaaogaina foi mea manogi e pei o le ginger poʻo le kinamoni.

"O le lalagaina o se faʻavae taua tele mo le atinaʻeina o oloa, aemaise lava ile vaega ole laulau," faʻaopoopo Trocellen. "Matou te vaʻai i le tele o mea faʻafefeteina o loʻo faʻalauiloaina i le faalua pe tolu laulau ma faʻapea foʻi ma le tele o mea faʻafefete e faʻaaoga ai le faʻaogaina o mint crisps i totonu o le laulau."

Ua fa'ato'a faia e le Dosfarm se oloa fa'apipi'i fa'alua. O le tasi itu o le laulau masani o loʻo i ai tupe meataalo, ae o le isi vaega e iai se tofo suamalie ma se mea talatala, e fesoasoani e aveese siama mai le laulaufaiva. A mae'a ona maua fa'amatalaga mai tagata fa'atau maketi, e fa'aluaina le Layer tablets ua suia atoatoa papa'a masani.

lole Mint sili


Taimi meli: Nov-19-2022